1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
MUSIKALSK MAGI MED METTE OG  MESTRENE

MUSIKALSK MAGI MED METTE OG MESTRENE

Lørdag d. 7. oktober kl. 14-16
Tidspunkt 07/10 2017
fra 14:00 til 16:00

Jazzsangerinden Mette Juul med stjernebesat gruppe giver koncert på Sorø Kunstmuseum lørdag den 7. oktober

 

Mette Juul, vokal, Heine Hansen, flygel, Thomas Fonnesbæk, bas, og Alex Riel, trommer

Pris for selve jazzkoncerten: kr.155 / medl. 135 inkl. entré til museet

Jazz frokost kan tilkøbes i museumscafeen fra kl. 12-13.45 inkl. et glas fadøl kr. 160 / medl. 140. Det er Pia Holst fra Wonderful Lifestyle, der denne dag leverer maden.

Museet kan besøges inden koncerten starter

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Konstellationen Mette Juul, Heine Hansen, Thomas Fonnesbæk og Alex Riel må siges at være en gudbenådet én af slagsen. Her bæres den karismatiske sangerinde frem af to af dansk jazz' store stjerner på henholdsvis bas og trommer tilsat en af de finest følsomme pianister. De fire mesterlige musikere kan opleves lørdag eftermiddag den 7. oktober på Sorø Kunstmuseum.

Mette Juul har siden sin afgang fra Rytmekonservatoriet i 2008 skabt sig en bemærkelsesværdig karriere, både hjemme og ude på så fine steder som Sunside Jazzklub i Paris og Sugar Bar i New York. Hele vejen igennem har hun formået at tiltrække veletablerede fremragende musikere til at akkompagnere sig. Gruppen, hun nu kommer til Sorø med, er et højdepunkt i den udvikling. Alex Riels trommer, Thomas Fonnesbæks bas og Heine Hansens klaver matcher med nærvær og musikalsk humor Mette Juuls sjælfuldt sprøde stemme, så det virkelig tryllebinder publikum.

Det er Mette Juul, som står i centrum med sine teknisk perfekte, men ukrukket oprigtige fortolkninger af såvel klasssike jazzstandards som egne sange. Som sangskriver har hun demonstreret sit sjældne talent på albummet ”There is a Song” indspillet i New York, og dertil plukker hun ubesværet i både evergreens af f.eks. Cole Porter, bossa af Jobim, hits som Ella Fitzgerald har sunget og populære lyrisk-poetiske sange. Hun har en magisk evne til at omfavne tilhørerne og bemægtige sig rummet med sin på en gang beskedne og bevidste præstation. Når dertil lægges Thomas Fonnesbæks distinkte bas, Alex Riels nænsomt luftige trommer og Heine Hansens elegant legesyge klaverspil er der al mulig grund til at forvente en intenst afslappet og nærværende koncert.

 

Åbningstider

Tirs-søndag 
Kl. 11 - 17

Torsdag
kl. 11-18

Mandag lukket