1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
OPERA I MUSEUMSGÅRDEN

OPERA I MUSEUMSGÅRDEN

Lørdag d. 12. august
Tidspunkt 12/08 2017
fra 14:00 til 15:00

Menottis lille 1 akters opera

Klassisk i Sorø byder på operaen "The Telephone" af den italienske komponist Gian-Carlo Menotti - opført af Louise Pape og Rene Visgaard Bjerregaard i kunstmuseets gårdhave.

Gratis adgang.

Museumscafeen klæder sig i italiensk farver og sælger italiensk hvidvin Pinot Grigio, grønne oliven, den gode olivenolie fra Anfosso med sicilliansk salt og brød samt andre gode ting.

Det er en komisk opera, der handler om Ben og Lucy. Ben kommer på besøg hos Lucy og vil fri til hende før han skal ud på en rejse, men Lucy taler i telefon og Ben kan slet ikke få hendes opmærksomhed. Det ender med at han rejser og må ringe hende op for at spørge om giftermålet, hvorefter det hele selvfølgelig ender i en lykkelig duet – over telefonen.

Lucy: Louise Pape

Ben: Rene Visgaard Bjerregaard

Akkompagnement: Merethe Køhl Hansen

René Visaard Bjerregaard er uddannet på det Fynske Musikkonservatorium i Odense, hvor han også har sunget på den Fynske Opera i små og mellemstore roller - bla. i en opera om kartofler. René assisterer i DR Koncertkoret og i det Kgl Operakor. Når han ikke synger, underviser han i fitness-dans.

Louise Pape er uddannet operasanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og er netop optaget på solistklassen samme sted. Hun optræder både som solist og operakorsanger bla. på den Fynske Opera og Operakoret i København og til daglig er hun kirkesanger ved Ruds Vedby Kirke.

Merethe og Louise har daglig tæt samarbejde omkring Sorø Drengekor, hvor Louise er sangpædagog og Merethe dirigent.

Merethe Køhl Hansen er organist og dirigent ved Sorø Klosterkirke og kunstnerisk leder for Klassisk i Sorø.

Åbningstider

Tirs-søndag 
Kl. 11 - 17

Torsdag
kl. 11-18

Mandag lukket