1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
OPERA I MUSEUMSGÅRDEN

OPERA I MUSEUMSGÅRDEN

Lørdag 11. august kl. 12 og kl. 14
Tidspunkt 11/08 2018
fra 12:00 til 15:30

 

Klassisk i Sorø byder på operaen ”Fru Manér synger opera” opført af Louise Pape og
Merethe Køhl Hansen i Kunstmuseets gårdhave.


Fru Manér synger Opera

 

Brevkassedamen Fru Manér gæster museumsgården og deler ud af sin viden om den passende opførelse ved forskellige musikalske arrangementer. Fru Manér er ikke bange for at sige sin mening og som aktiv koncertgænger er hendes viden stor. Fru Manér ser frem til at tage sin brevkasse udendørs, også selvom hun måske ikke er så vant til den friske luft og heller ikke nødvendigvis har en særlig stor tålmodighed med andre mennesker!?

Forestillingen kan opleves hele to gange denne lørdag - kl. 12 og kl. 14. Den varer ca 25 min. og er lavet over Dominick Argentos liedsamling “Miss Manner on Music”. Forestillingen bliver sunget på dansk.

Gratis adgang i museumsgården og ingen tilmelding nødvendig.

Louise Pape er uddannet operasanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og er i gang med solistklassen samme sted. Hun optræder både som solist og operakorsanger bla. på den Fynske Opera og Operakoret i København og til daglig er hun kirkesanger og sangpædagog ved Sorø Klosterkirke. Merethe Køhl Hansen er organist og dirigent ved Sorø Klosterkirke og kunstnerisk leder for Klassisk i Sorø.

Åbningstider

Tirs-søndag
kl. 11-17

Torsdag
kl. 11-18