1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
SLARAFFEN PÅ SORØ KUNSTMUSEUM

monotypi og collografi slaraffenworkshop

SLARAFFEN PÅ SORØ KUNSTMUSEUM

Lørdag d. 26. maj kl. 11-14
Tidspunkt 26/05 2018
fra 11:00 til 14:00

Collografi med naturens materialer og former

 

Workshoppen er tilrettelagt af Sorø Kunstmuseum og Kongskilde Naturcenter

Målgruppe: alle kan være med

Naturen har sin egen genbrugsøkologi, for hvert efterår taber træerne deres blade og frugter som går i forrådnelse og bliver til næring for andre planter og dyr.

På denne workshop ser vi på naturen med æstetiske briller og laver flotte og farverige tryk af ting, du kan finde i naturen. Vi laver billeder som er grafiske aftryk af blade med smukke former, bark, frøstande, stængler og blomster. Vi arbejder med farver, former og strukturer og forvandler halvrådne blade, bregner, fjer og forårets små urter til kunstværker. Det er slet ikke svært, når man får lidt vejledning og resultatet er næsten altid både spændende og smukt.

Før du kommer på kunstmuseet

Det er en god ide at tage dine egne materialer med. Gå f.eks. en tur i skoven, i Akademihaven eller i din egen have og find spændende blade, frøstande, stængler, barkstykker og lignende og tag dem med hen på museet, når du skal lave dit tryk.

Hvad er monoprint og collografi

Monoprint er en enkel trykteknik, hvor man lægger farve på en plade og laver forskellige unika tryk med en lille trykvalse. Collografi er en enkel måde at arbejde med grafik, hvor mulighederne for at eksperimentere er uendelige og resultaterne fantastiske.

Tilmelding ikke nødvendig.

Åbningstider

Tirs-søndag
kl. 11-16

Torsdag
kl. 11-18