1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
TANGOFIED KVINTET

TANGOFIED KVINTET

Torsdag d. 21. februar kl. 19-21
Tidspunkt 21/02 2019
fra 19:00 til 21:00

Tangojazz på Kunstmuseet

Argentinsk inspireret jazz med original instrumentering

Når moderne argentinsk tango blandes med jazzens improvisationer i en stram kammermusikalsk form, bliver resultatet overvældende virtuost, udtryksfuldt og utrolig intenst. Det er netop hvad Tangofied Ensemble byder på, når det giver koncert på Sorø Kunstmuseum torsdag aften den 21. februar.

Ensemblet består af fem sublime musikere, som forbinder klangbilleder og rytmer fra de to genrer. Kapelmester er bassisten og komponisten Torben Westergaard, som gennem en årrække har turneret i hele verden, to gange er blevet DMA jazznomineret og desuden er mangeårig underviser på danske musikkonservatorier. Med sig har han den argentinske tangoguitarist Alejandro Sancho. Han har både optrådt i store tangoshows og været solist med et repertoire, der både omfatter tango, bossa nova og jazzstandards. På basklarinet medvirker Anders Banke, der er udgået fra Rytmekonservatoriet og har spillet med blandt andet Pierre Dørges berømte New Jungle Orchestra, Stefan Pasborg og DR bigbandet. Ved flyglet sidder den alsidige virtuos Peter Rosendal, og kvintetten fuldendes med den klassiske cellist Ida Nørholm, som efter sin eksamen fra Det kgl. Musikkonservatorium har været prismodtager i adskillige internationale konkurrencer og herhjemme er belønnet med 1. prisen i P2s kammermusikkonkurrence.

Det er original og bevægende musik, der præsenteres. Torben Westergaard har gennem flere år dyrket og forfinet tangojazzen, tilsat den en særlig nordisk klang og indspillet tre plader, der simpelt hen hedder ”Tangofied et-to og tre”.

Entré: 185 kr. (medlemspris: 170 kr.) inkl. entré til kunstmuseet, der denne dag har åbent til kl. 19.

Jazzmenu kan tilkøbes i museumscafeen fra kl. 17-18.30 kr. 150 kr. incl. et glas vin. 
Leverandør af menuen oplyses, når vi nærmer os dagen.

Reservation: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29

Åbningstider

Tirs-søndag
kl. 11-16

Torsdag
kl. 11-18