1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
VINTERJAZZ UDSOLGT

VINTERJAZZ UDSOLGT

UDSOLGT
Tidspunkt 15/02 2018
fra 19:00 til 21:00

Den amerikanske jazzsangerinde Nancy Harms har nylig taget springet over Atlanten og erobret prestigiøse scener som Royal Albert Hall i Londen og den eksklusive New Morning klub i Paris. Nu kan Sorø Jazzen præsentere hende i sit vinterjazzprogram til en koncert på Kunstmuseet torsdag aften den 15. februar. Det bliver et møde med en international topklasse jazzshowdiva, som med eminent stemmebeherskelse og overlegen sceneoptræden viderefører den medrivende klassiske jazzstil med bl.a. Duke Ellingtons musik på sit repertoire. Hun kommer med sin egen kvartet med Jeremy Siskind på klaver, Greg Earle på bas og Janus Templeton ved trommerne.

 

Koncertpris: 185 kr. (medlemspris: 170 kr.)

Tilbud om aftenmenu fra Pia Holst, Wonderful Lifestyles køkken fra kl. 17-18.30 for 155 (medlemspris kr. 140) kr. incl. et glas vin (inkluderer IKKE entré til koncerten).

Svinemørbrad a la Wellington, serveret med balsamico glaceret vintergrønt og små kartofler i soltørret tomatfløde med estragon.

Reservation: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29

Nancy Harms er på få år nået helt til tops som en af de mest succesrige sangerinder. Hun kommer fra en lille by i Minnesota, begyndte at synge som 4-årig og optrådte som ung relativ ubemærket på lokale jazzklubber. Men så flyttede hun i 2010 til New York og indspillede sit første album, der straks fik enorm succes og blev spillet på 140 radiostationer. Med det følgende album et par år senere nåede hun helt op i toppen af den amerikanske Popjazzradios hitliste med ikke færre end 1,5 millioner lytterstemmer. Det fortsatte med hendes tredje og seneste album ”Ellington at Night”, der fik selv New York Times anmelder til at falde i svime og indbragte hende invitation til at synge med på det berømte Birdland i New York. Derfra har hun sat kursen til Europas førende jazzklubber – og kommer altså nu også til Sorø.

Åbningstider

Tirs-søndag
kl. 11-17

Torsdag
kl. 11-18