1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
Yotam Silberstein Quartet

Yotam Silberstein Quartet

Onsdag d. 26. juli kl. 13-15
Tidspunkt 26/07 2017
fra 13:00 til 15:10

En højdespringer lander i Danmark

 

Enestående chance for at møde Yotam Silberstein der har sat Israel på jazzens verdenskort

Fra New York og på vej verden rundt gør en af jazzens unge højdespringere en afstikker til Danmark. Guitaristen Yotam Silberstein er med sin kvartet inviteret af de tre små jazzfestivaler i Ribe, på Samsø og i Sorø. Han giver en koncert hvert sted, den første i Sorø onsdag den 26. juli på Sorø Kunstmuseum, før bandet fortsætter sin hæsblæsende turné, der efter start på Birdland i New York på få måneder fører via Argentina over Australien til Italien, Frankrig, Polen, Schweitz og Japan.

 

34-årige Yotam Silberstein fra Tel Aviv har om nogen fået sat Israel på jazzens verdenskort. Med sin mesterlige teknik, sine poetisk følsomme fraseringer og sit elegante swing har han placeret sig i toppen af jazzen. Efter at have opnået prisen som årets jazzmusiker i Israel, flyttede han for tolv år siden til New York og kom til at spille med flere af den forrige generations største kunstnere som James Moody, Georges Coleman, Jimmy Heath, Walt Weiskopf og David Sanborn. Med sit utroligt letflydende spil er han faldet perfekt ind i både bebop, latin og brasiliansk. Og på Dizzy's Club i New Yorks Lincoln Center præsterede han en overbevisende opvisning ved en mindekoncert for sit instruments store mester Wes Montgomery. I januar i år udsendte han sit femte album ”The Village”, der af det autoritative jazzmagasin Down Beat blev kaldt ”hans mest fuldendte til dato”.

 

Med sig har Yotam Silberstein tre andre unge stortalenter: den amerikanske pianist Glenn Zaleski, bassisten Rick Rosata fra Canada og landsmanden Daniel Dor fra Israel på trommer.

 

Jazz frokost i museumscafeen fra kl. 11-12.45 inkl. et glas fadøl kr. 160 (medlemmer kr. 140). Prisen inkluderer IKKE jazz koncerten.

Pris for jazzkoncert: kr.155 / medl. 135 inkl. entré til museet

Museet kan besøges inden koncerten starter kl. 13.00 eller efter i og med at der er åbent på museet til kl. 17.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Åbningstider

Tirs-søndag 
Kl. 11 - 17

Torsdag
kl. 11-18

Mandag lukket