1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
August på Sorø kunstmuseum

Konkret kunst og samtale med Mette Winckelmann, søndagscafé med oplæsning fra bogen FRIT FLET samt Folkeuniversitet med store malere og kvinder i 100 år er nogle af de spændende emner, der er på programmet i august. Og så søger vi flere frivillige til vores café.

I DIALOG MED METTE WINCKELMANN

Lørdag d. 29. august kl. 14

Mød kunstneren Mette Winckelmann lørdag d. 29. august, hvor hun fortæller om sin egen praksis, og hvordan hun har arbejdet med museets samling af konkret kunst i den aktuelle udstilling Tråde på tværs. Mette Winckelmann og den konkrete kunst.

Arrangementet er det første af efterårets tre DIALOG møder på Sorø kunstmuseum og en del af et samarbejde mellem fem udstillingssteder på Sjælland. Læs mere om DIALOG på museet.

Pris inkl. kaffe/the og kage 80 kr./medl. 60 kr.
Der er et begrænset antal billetter og tilmelding er nødvendig på mail eller tlf: 5783 2229

Winckelmann_Anders Sune Berg

Sidste chance

Søndag d. 30 august er det sidste chance for at se Tråde på tværs. Mette Winckelmann og den konkrete kunst.

 

Frit flet_2015

SØNDAGSCAFÉ MED METTE MOESTRUP OG LINE KNUTZON
–  FORFATTERNE TIL BOGEN FRIT FLET

Søndag d. 30. august kl. 14

Forfatterne Mette Moestrup, Line Knutzon og Naja Marie Aidt har sammen skrevet FRIT FLET - en collage af digte, prosa, dramatik, interviews, artikler, breve og familiefotos. FRIT FLET sætter fokus på emner som venskab, frihed, køn, kærlighed, sex og magt og puster nyt liv i den danske kønsdebat. To af forfatterne besøger os og læser op fra bogen, der har begejstret både læsere og anmeldere. Læs mere

Pris inkl. kaffe/the og kage: 80 kr. / medlemmer 60 kr.
Billetter købes i museumsbutikken, og vi anbefaler ligesom ved alle øvrige arrangementer at forhåndsreservere på mail eller tlf: 57832 229

FOLKEUNIVERSITET

To hold 10 torsdage i efteråret / kl. 16.15 og kl. 18.15

I efteråret tilbyder Sorø Kunstmuseum i samarbejde med Folkeuniversitetet i København to kurser henholdsvis med fokus på de store malere og deres teorier samt kvindelige kunstnere i 100 år. Der er stadig ledige pladser på hvert hold, som først starter op til september. Du kan læse mere på museets hjemmeside, men alle tilmeldinger foregår via Folkeuniversitet.

Store malere og deres teorier – fra renæssancen til Asger Jorn

v. cand. phil. Pia Høy
10 torsdage kl. 16.15 – 18.00 / 3. sept. – 19. nov. (eksl. 17. sept.) HOLD 5085

Kvindelige kunstnere i 100 år

v. cand.mag. Solveig Lindeskov Andersen
10 torsdage kl. 18.15 - 20.00 / 10. sept. – 26. nov. (eksl. 17. sept.) HOLD 5090

FRIVILLIGE TIL MUSEUMSCAFÉEN

Efter fire år med en dedikeret og næsten fast gruppe af frivillige, som dagligt hjælper til i caféen, er det blevet tid til at åbne dørene for flere nye ansigter. Både kvinder og mænd, unge som ældre. De frivillige står for betjening af museets café, hvor der er både stille og travle dage.

Vi forventer at du har flair for at arbejde i en café, har et godt humør, er serviceminded og ansvarsbevidst. Vi tilbyder til gengæld, at du bliver en værdsat del af museets medarbejderstab, og får del i en række personalegoder bl.a. introduktion og kataloger til særudstillinger og en årlig sommerudflugt.

Er du interesseret i at blive frivillig hos os, så kontakt Annelise Birkholm på tlf.: 5783 2229 eller send et par ord om dig selv i en mail.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
(påkrævet)