Glædelig jul og godt nytår

Vi holder åbent mellem jul og nytår, så tag gerne julegæsterne med på kunstmuseum: Onsdag d. 27. - lørdag d. 30. december. Det nye år byder vi velkommen med en soloviolinkoncert og så kan vi med glæde meddele, at vores særudstilling REVOLUTIONENS BILLEDER er forlænget.

Revolutionens Billeder vises til sø. 25. feb. 2018

Vores aktuelle udstilling med revolutionsplakater indsamlet af Hermod Lannung og fotografiske værker af Alexander Rodchenko har været så efterspurgt, at vi har besluttet at forlænge en måned.

NYTÅRSKONCERT

Søndag d. 14. januar 2018

Champagnegaloppen på violin

Med sin 300 år gamle violin fremfører Michala Høj et soloprogram med værker a bl. a. russiske komponister. Hun har tidligere gæstet museet med stor succes, så det er en glæde for os at byde velkommen til Michala Høj, der også vil fortæller anekdoter og historier om musikken.

Tilmelding og priser

Michala Høj