Januar på Sorø Kunstmuseum

Gylden tirsdag / Drømmeskib, sølvpapir og struktur

Tirsdag d. 12. januar kl. 14

Museumsinspektør Helle Brøns vil på årets første Gyldne tirsdag fortælle om de forskellige værker fra Eks-skolen, der i øjeblikket kan ses i museets store udstillingsal. Kom hvis du vil have en forklaringen på, hvad en farvestrålende hængeskulptur af sølvpapir og silkebånd har at gøre med en stram installation af 16 hvide, ens skulpturer. Der vil som altid være spændende historier og tid til spørgsmål. Udstillingen rummer bl.a. værker af Paul Gernes, Per Kirkeby og Peter Louis-Jensen.

Pris inkl. kaffe/te og kage: 80 kr. / medlemmer: 60 kr.

Forhåndsreservation skal ske på:
butik(a)sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57832229

Ungt lys_kyndelmisse 2015

Kyndelmisse / Lysfest i Sorø

Lørdag d. 23. januar kl. 17 - 22

Sorø Kunstmuseum er igen i år med til at fejre Kyndelmisse med bl.a. skyggeballet, mini-guides, varm suppe og levende musik i caféen. Kyndelmisse er en betagende lysfest i Sorø, som varmt kan anbefales til børn og voksne i alle aldre. Tag det varme tøj med - for der er fest både i gaden, gården og på museet.

Se det fulde program her.

Entré er gratis ved fremvisning af turpas. Pris for turpas: 50 kr. i forsalg / 75 kr. på dagen. Børn under 14 år har gratis adgang.

L.A. Ring, Food Distribution in Frederiksberg, 1887

Torsdagsmenu / vintermad og kunst

Torsdag d. 28. januar kl. 18 -20

I 2016 byder Sorø Kunstmuseum på en månedlig aftenåbning i caféen, hvor der inviteres til middag i de smukke og hyggelige omgivelser. Årets første torsdagsmenu står på vintermad - nærmere beskrevet simremad, mad der forå lov at trække kraft og samle smag.
Osso Bucco med bagt kartoffelsellerimos og dampet spinat kan nydes i caféen fra kl. 18 - 20 kun denne torsdag.

Pris kr. 125 pr. person
Det er en god idé at reservere plads på butik(a)sorokunstmuseum.dk / 57832229

søndagsomvisning

Søndagsomvisning / Lær museet at kende

Søndag 31. januar kl. 11.30

Denne søndag er der rig mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med museets udstilling af kunst fra Eks-skolen, malerier fra guldalderen og andre perler fra museets faste samling. Søndagsomvisninger er gratis, når entré er betalt - og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

butik

Museumsbutikken / udsalg

I januar er der rig mulighed for handle til gode priser i museumsbutikken. Der er 25% rabat på alle Bobbles produkter, nedsatte priser på Munkholm produkter, delikatesser fra Terre Exotique og selvfølgelig en række kunstbøger. Se mere her.

Følg museet på:

facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo