Jul på Sorø Kunstmuseum

Kom i julestemning på Sorø Kunstmuseum med udstillinger, koncerter og spændende foredrag om vores samling af ikoner.

JUL PÅ KUNSTMUSEET

Søndag d. 26. november kl. 13-16:30

Denne første adventssøndag er der julehygge i Sorø, og på museet er der traditionen tro besøg af både Sorø Musiske Skole med julekoncert og gang i juleværkstedet. Her er alle velkomne til at komme og pakke gaver ind i kreative og sjove indpakninger. Vi har fundet plakater, æsker, bånd og andre sager fra gemmerne ...
Kl. 13-16.00 Gaveindpakning i familieværkstedet – gratis adgang
Kl. 14-14.50 Sorø Musiske skole - julekoncert i museumssalen – gratis adgang
Kl. 13-16.30 I museumcafeen sælges gløgg, kakao med flødeskum og æbleskiver
Kl. 16.30      Kunstmuseet, museumsbutik og museumscafé lukker.

Juletræet på torvet bliver tændt kl. 16.30.

gave

GAVEINDPAKNING

1. 2. og 3. adventsweekend i museets åbningstid.

Medbring dine gaver og få inspiration i vores værksted til sjove og kreative gaveindpakninger. Det er miljøvenligt, for vi pakker ind med kunstplakater, æsker, bånd og andre sager, vi har hentet frem.

GYLDEN TIRSDAG: TROENS BILLEDER

Tirsdag d. 5. december kl. 14-15

Museets direktør Charlotte Sabroe fortæller om museets enestående samling af russiske ikoner.

Pris: 100 kr. / medl. 80 kr. inkl. kaffe og kage

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Peterson

EN AFTEN MED OSCAR PETERSON

Torsdag d. 7. december kl. 19-21

En aften med Oscar Peterson: Zier Romme Larsen, piano, Ida Hvid, bas, og Alvin Queen, trommer.

Koncertpris inkl. entré til museet (museet kan besøges inden koncerten): 155 kr. (medlemspris: 135 kr.)

Tilbud om aftenmenu i museumscaféen fra kl. 17-18.30 for 160 kr. inkl. et glas vin (inkluderer IKKE entré til koncerten).
Langtidstegt svinemørbrad med årstidens garniture, pomana kartofer samt brød.
Reservation og billetbestilling: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229.

Husk at vores anmelderroste udstilling REVOLUTIONENS BILLEDER stadig kan ses helt frem til 14. januar.