Juni på Sorø Kunstmuseum

Oplev forfatteroplæsning med Christina Hesselholdt, dialog med udstillingsaktuelle Sophia Kalkau og nyd vores gård med nye planter og keramiker-bænk

Søndagssalon: Christina Hesselholdt

Søndag 11. juni kl. 14-15

Vi holder litterær salon og har inviteret den anmelderroste forfatter Christina Hesselholdt, der vil læse op af sin spændende, biografiske roman Vivian fra 2016. Den handler om den amerikanske gade-fotograf Vivian Maier, der i tusinde af billeder dokumenterede mennesker fra alle samfundslag og klasser.

Pris: 110 kr. / mdl. 90 kr. inkluderer kaffe og kage.

sophiaursula

Foto: Annebeth Witte

Kunstnersalon: Sophia Kalkau og Ursula Andkjær Olsen

Søndag d. 18. juni kl. 14-15

Gennem flere år har de to - billedkunstneren og digteren - haft et samarbejde. Sophia Kalkau har illustreret digte af Ursula Andkjær Olsen, som til gengæld har skrevet om og til Kalkaus værker. Hør de to fortælle om udstillingen og deres samarbejde.

Pris: 110 kr. / medl. 90 kr. inkluderer kaffe og kage.

Bettybænk

Indvielse af Betty Engholms Bænk

Fredag d. 23. juni kl. 15:30 - 16:30

Vi er meget stolte over endelig at kunne præsentere den nye bænk i museumsgården skabt af den anerkendte og lokale keramiker Betty Engholm. Så før Skt. Hans aften, kan man varme op med et glas vin og høre vores direktør Chalotte Sabroe sige et par ord om Betty og bænken.

Ingen tilmelding nødvendig.

sophia woven

Sophia Kalkau, Woven, 2011

Gylden Tirsdag: Kan du mærke det?

Tirsdag 27. juni kl. 14-15

Temaet er krop og kunst. Vi diskuterer kroppens rolle, når vi oplever kunst. Kan et billede af solstråler mærkes på kroppen? Og hvad betyder det, når kunsten 'bliver til' i det øjeblik, vi træder ind og møder kunsten?

Pris: 100 kr. / medl. 80 kr. - inklusiv kaffe og kage.