Maj i Sorø Kunstmuseum

I maj kan du fejre foråret med stor jazz og få en forsmag på den kommende udstilling på Sorø Kunstmuseum

Jazz - Søren Bebe & Trio

Søndag d. 14. maj kl. 14-16

Tilflytter bydes velkommen med koncert på Kunstmuseet

En stor jazzpianist har bosat sig i Sorø. Søren Bebe, 42 år, rost og beundret for sin følsomme nordisk-melankolske lyd med mindelser om Bill Evans, Jan Johansson og Keith Jarret, flyttede ved nytårstid med sin familie ind i et parcelhus tæt ved skolen på Frederiksberg. Nu bydes han velkommen med en koncert ved flyglet på Sorø Kunstmuseum søndag eftermiddag den 14. maj.

Med sig har han sin faste trio med bassisten Kaspar Tagel og trommeslageren Anders Mogensen. Det er ”sublim triojazz i verdensklasse: Toner som omslutter lytteren i en verden af musikalsk skønhed”, har anmeldere skrevet.

Pris for jazzkoncert: kr.155 / medl. 140 inkl. entré til museet

Caféen er åben for bestilling af jazz-laksetallerken til den særlige pris kr. 85

Det er en god idé at besøge museet inden koncerten starter kl. 14.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Kalkau_woven

Gylden Tirsdag: Smugkig bag facaden

Tirsdag d. 23. maj kl. 14-15

Kom med ind bag de låste døre på museet. Se hvordan der arbejdes med den kommende udstilling Sophia Kalkau - Line of Circles og hvad der sker på museet, når publikum ikke er der.

Pris: 100 kr. / medl. 80 kr. inkluderet kaffe og kage

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Cezanne-zola

Cézanne & Zola

Torsdag d. 25. maj kl. 17-21

Denne torsdag kl. 19.00 viser Victoria biografen den smukke kunstfilm Cézanne og Zola.

Kunstmuseet holder i den anledning åbent til kl.18 og museumscaféen til kl. 18.30, således kan I varme op til filmen med et besøg på museet og stille sulten i cafeen inden filmen går i gang.

Billetter til filmen købes hos Victoria Teatret: mail@victoriateatret.dk eller tlf. 5783 0663

Reservering af bord til caféen: butik@sorokunstmuseum eller tlf. 5783 2229