Marts på Sorø Kunstmuseum

Litterær salon med forfatter Olga Ravn

Søndag 20. marts kl. 14

Denne søndag læser den unge, anmelderroste forfatter Olga Ravn op af sin debutroman Celestine, som udkom i 2015 og blev tildelt Michael Strunge Prisen.

Olga Ravn er født i 1986 og er uddannet fra Forfatterskolen. Hun markerede sig som skønlitterær anmelder og klummeskribent i Information og Politiken i perioden 2010-14 og stod desuden bag bogen 'Jeg ville være enke, og jeg ville være digter' med Tove Ditlevsens glemte tekster, som hun redigerede.

Arrangementet er inkl. kaffe/the og kage.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk / 5783 2229
Vi anbefaler som altid at forhåndsreservere. Billetter skal være afhentet senest en halv time før arrangementet.
Pris: 100 kr. / medlemmer 80 kr.

Engang var jeg flygtning

#Engang var jeg flygtning

Fotoudstilling 8.-13. marts

#Engang var jeg flygtning er en fotoudstilling, der ønsker at ”udfordre den meget ensidige flygtningedebat” ved at sætte spotlight på positive personlige fortællinger. Der er gratis adgang til fotoudstillingen, som vises i museets caféområde hele uge 10.

Fernisering

Lørdag 12. marts kl. 11 - 13

Kom og vær med til at fejre de positive fortællinger om flygtningen, når vi denne lørdag holder fernisering med musik og kulturelle smagsprøver. Alle er velkomne!

På hovedet_workshop

Kreativ påskeferie. Påsken på hovedet!

23. og 24. marts kl. 11-14

Lav dit eget bæredygtige påske-kunstværk! Med skrald, bøtter, dimser og limpistoler forvandler vi skrot til små mærkværdige påske-skulpturer.

Pris: 50 kr. pr. barn pr. dag
Målgruppe: Børn i alderen 5-15 år
Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk / 5783 2229

Chokoladeæg_påske

Kunst i chokolade - påskeæg

25. marts kl. 10-13

Kunst der kan spises. Kom og lav dine egne kunstneriske påskeæg - af chokolade. Vi går først ud i museets udstillinger og samler inspiration til hvordan man kan dekorere smukke, sjove og kunstneriske påskeæg med den lækreste chokolade. Hver barn fremstiller 2 marcipan påskeæg, som de selvfølgelig får med hjem.

Pris: 65 kr. pr. barn
Målgruppe: Børn i alderen 5-15 år
Tilmelding nødvendig: butik@sorokunstmuseum.dk / 5783 2229

Glæd dig også til andre arrangementer i marts