November på Sorø Kunstmuseum

SAMTALER OM KUNST / Kunstner Lone Mertz fortæller

Lørdag 31. oktober kl. 14

Kom og deltag i snakken, når kunstner Lone Mertz og inspektør Helle Brøns på lørdag går i dybden med kunstner Albert Mertz, hans arbejde og kunstsyn. Arrangementet starter i museets foredragssal, hvor Lone Mertz lægger ud med et billedforedrag og bagefter fortsætter snakken i særudstillingen.

Lone Mertz var fra 1980 gift med Albert Mertz, som hun også arbejdede sammen med. Gennem årene har hun stået bag mange udstillinger med både ham og andre kunstnere. Kom og deltag i samtalen.

Tilmelding skal ske på mail eller tlf: 5783 2229
Pris inkl. kaffe/the og kage 80 kr./medl. 60 kr.

Peter Olesen_søndagscafe 2015

SØNDAGSCAFÈ / Forfatter Peter H. Olesen

Søndag d. 22. november kl. 14

Hør Peter H. Olesen læse op fra sin nyeste roman ”Et hus er ikke et hjem” fra 2015. Romanen handler om en mand, som har nedjusteret sine forventninger til livet og til sig selv så meget, at han er tilfreds med det helt enkle og ensomme. Men det er, viser det sig, måske alligevel ikke så nemt.

Billetter købes i museumsbutikken, og vi anbefaler ligesom ved alle øvrige arrangementer at forhåndsreservere på mail eller tlf: 5783 2229
Pris inkl. kaffe/the og kage: 80 kr. / medlemmer 60 kr.

Familieværksted_juleworkshop

DEN VILDE JULEWEEKEND / 28.-29. november

Denne weekend byder museet på masser af underholdning og caféhygge for hele familien. Tag børn, bedsteforældre og gode venner under armen, og bliv klogere på kunsten, klip og klister i børneværkstedet eller kom bare og nyd glögg, æbleskiver og skøn musik i museets cafe.

Cafehygge, juleguf og juletræstænding /
Lørdag d. 28. november

Museet og museumscaféen holder åbent til kl. 18.00 i anledning af juletræet tændes på Sorø Torv. Kom forbi før eller efter og få varmen, hvid glögg og æbleskiver og lad børnene forvandle almindeligt skrald og sjove ting til underfundige skraldeskulpturer i børneværkstedet.

Den vilde juleworkshop, omvisning og skøn musik /
Søndag d. 29. november

kl. 11.30

Start dagen med en adventsomvisning, hvor vi kommer rundt i museets samling og særudstillingen Heerup & Mertz. Skrammel-avantgarde. Omvisningen er gratis når entre er betalt.

kl. 13 - 15

Den vilde juleworkshop. Kom og lav årets julegave inspireret af kunstnerne "De unge vilde" eller skrot amok med inspiration fra særudstillingen Heerup & Mertz. Vi kaster os ud i et hav af materialer og kunstneriske metoder. Pris: 70 kr. / børn 35 kr. Tilmelding nødvendig på mail eller tlf. 5783 2229

kl. 14

Musik med Solvor Østvang og Tittit van der Pals. Museets café tænder op for julehyggen, når de to konservatorieuddannede musikere fra Sorø Musiske skole fylde caféen med levende musik.

Følg museet på:

facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo