Oktober på Sorø Kunstmuseum

SALON SAMTALE / Vin og djævelske toner!

Tirsdag 6. oktober kl. 19

Kom til salon aften tirsdag d. 6. oktober, hvor kunstner Ursula Nistrup gæster museet til en snak om forbudte toners påvirkning af bevidstheden, og sine kunstneriske undersøgelser af mysticisme, myter og gåder. Helt konkret vil vi se nærmere på værkerne Vaults of Secret Music, 2013 og Potential Unease, 2014, som museet har erhvervet med støtte fra Kulturstyrelsen i 2014.

Der er et begrænset antal billetter og tilmelding er nødvendig på mail eller tlf: 5783 2229
Salon aftenen er inkl. en let anretning + 1 glas vin. Pris: 225 kr. / medl. 165 kr.

familieværksted

SKROT AMOK / Efterårsferie for børn og deres voksne

Tirsdag 13. og onsdag 14. oktober kl. 13-15

Skrot amok i efterårsferien, når vi i børneværkstedet forvandler almindeligt skrald og sjove ting til underfundige skraldeskulpturer. Sammen ser vi på finurlige skulpturer og billeder i særudstillingen Heerup & Mertz. Skralde-avantgarde, og bagefter går vi i værkstedet, hvor vi leger og bygger smukke, fantastiske skraldeskulpturer.

Hele familien kan deltage, men tilmelding er nødvendig på mail eller tlf. 5783 2229
Pris voksne: 70 kr. / børn 35 kr.

Mertz_Børneleg_HM 2015

DET LEGENDE MENNESKE / En seriøs Gylden Tirsdag

Tirsdag 20. oktober kl. 14

Med udgangspunkt i Heerup & Mertz. Skrammel-avantgarde fortæller udstillingsinspektør Helle Brøns om legen som en model for kunstneriske eksperimenter. Legen skaber alternative regler og logikker, som kan udfordre samfundets sædvanlige, målrettede tankesæt.

Tilmelding er nødvendig på mail eller tlf.: 5783 2229
Pris inkl. kaffe/the og kage 80 kr./medl. 60 kr.

Samtaler om kunst_Lone Mertz_2015

SAMTALER OM KUNST / Kunstner Lone Mertz fortæller

Lørdag 31. oktober kl. 14

Denne lørdag inviterer kunstner Lone Mertz og inspektør Helle Brøns til samtaler om kunstneren Albert Mertz’ arbejde og kunstsyn. Lone Mertz var fra 1980 gift med Albert Mertz, som hun også arbejdede sammen med. Gennem årene har hun stået bag mange udstillinger med både ham og andre kunstnere. Kom og deltag i samtalen.

Tilmelding skal ske på mail eller tlf: 5783 2229
Pris incl. kaffe/the og kage 80 kr./medl. 60 kr.

SØNDAGSOMVISNING

Søndag d. 25. oktober kl. 11.30

Oplev Sorø Kunstmuseums højdepunkter og smukke arkitektur på en omvisning med museets kunstformidler, sidste søndag i måneden. Omvisningen er gratis, når entre er betalt - og tilmelding er ikke nødvendigt.

Følg museet på:

Facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo