SENSOMMER PÅ SORØ KUNSTMUSEUM

OPERA I MUSEUMSGÅRDEN

Menottis lille 1 akters opera

Lørdag d. 12. august kl. 14-15

Klassisk i Sorø byder på operaen "The Telephone" af den italienske komponist Gian-Carlo Menotti - opført af Louise Pape og Rene Visgaard Bjerregaard i kunstmuseets gårdhave.

Gratis adgang.

Museumscafeen klæder sig i italiensk farver og tilbyder italiensk hvidvin Pinot Grigio, oliven, den gode olivenolie med salt og brød samt andre gode ting.

Det er en komisk opera, der handler om Ben og Lucy. Ben kommer på besøg hos Lucy og vil fri til hende før han skal ud på en rejse, men Lucy taler i telefon og Ben kan slet ikke få hendes opmærksomhed. Det ender med at han rejser og må ringe hende op for at spørge om giftermålet, hvorefter det hele selvfølgelig ender i en lykkelig duet – over telefonen.

Lucy: Louise Pape

Ben: Rene Visgaard Bjerregaard

Akkompagnement: Merethe Køhl Hansen

Madam-nielsen

LITTERÆR SALON: MADAM NIELSEN

Søndag d. 10. september kl. 14-15

Madam Nielsen læser op af sin nyudkomne kærlighedsroman "Det højeste væsen". Desuden fortæller Nielsen om bogen og beriger eftermiddagen med et par sange.

Pris 110 kr. / mdl, 90 kr. inkluderer kaffe og kage

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Sophia Kalkau - Line of Circles no. 3 2016

Sophia Kalkau - Line of Circles

3. juni - 27. august

Husk at august er sidste chance for at se vores prisvindende udstilling Sofia Kalkau - Line of Circles, når den lukker d. 27. august.

Sophia Kalkau sætter i sine værker sin egen krop i spil overfor forskellige skulpturelle former. En tilbagevendende figur i Kalkaus kunst er cirklen – skiven, kuglen, cylinderen – og kroppens møde med den. Med inspiration fra museets runde ovenlysvinduer skaber hun i udstillingen en rejse ind i cirklens univers, hvor den geometriske, perfekte cirkel støder sammen med den organiske, foranderlige menneskekrop.