Sommerjazz på Sorø Kunstmuseum

Verden rundt med sublime jazz-navne på Sorø Kunstmuseum

Yotam Silberstein Quartet

Onsdag d. 26. juli kl. 13-15

Fra New York og på vej verden rundt gør en af jazzens unge højdespringere en afstikker til Danmark. Guitaristen Yotam Silberstein er med sin kvartet inviteret af de tre små jazzfestivaler i Ribe, på Samsø og i Sorø. Han giver en koncert hvert sted, den første i Sorø onsdag den 26. juli på Sorø Kunstmuseum, før bandet fortsætter sin hæsblæsende turné, der efter start på Birdland i New York på få måneder fører via Argentina over Australien til Italien, Frankrig, Polen, Schweitz og Japan.

Jazz frokost i museumscafeen fra kl. 11-12.45 inkl. et glas fadøl kr. 160 (medlemmer kr. 140). Prisen inkluderer IKKE jazz koncerten.

Pris for jazzkoncert: kr.155 / medl. 135 inkl. entré til museet

Museet kan besøges inden koncerten starter kl. 13.00 eller efter i og med at der er åbent på museet til kl. 17.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Bo_Stief

Sommerjazz: Bo Stief

Fredag d 28. juli kl. 15.30-17.30

For første gang får Sorø Jazzfestival besøg af Danmarks mest berømte nulevende bassist. Bassisten Bo Stief har været her og der og allevegne igennem sin fuldkommen overvældende musikerkarriere, siden han som 16-årig i 1960'erne begyndte at akkompagnere de store internationale stjerner i jazzhus Montmartre. Men han har aldrig før været i Sorø. Nu kommer han sammen med saxofonisten Jens Søndergaard og pianisten Thomas Bornø til Sorø Kunstmuseum.

Jazz frokost i museumscafeen fra kl. 13.30-15.00 inkl. et glas fadøl kr. 160 (medlemmer kr. 140). Prisen inkluderer IKKE jazz koncerten.

Pris for jazzkoncert: kr.155 / medl. 135 inkl. entré til museet

Det er en god idé at besøge museet inden koncerten starter kl. 15.30