Sorø Kunstmuseum

Torsdagsmenu, kunstsalon og gylden tirsdag

Kunst og torsdagsmenu / Arabisk mad på dansk

Torsdag d. 25. februar kl. 17-20

Den sidste torsdag i hver måned holder museet længe åbent og byder på en lækker museumsmenu. Denne torsdag har vi ladet os inspirere af det arabiske køkken i anledning af forårsudstillingen Karl Bovin. Odsherreds beduin

Vi serverer krydret lammegryde med grøntsager, cashewnødder, mansef, tzatziki og humus.

Pris: 125 kr.
Ved bestilling af menu er der gratis adgang til museet.
Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk / tlf. 5783 2229

Museet er åbent til kl. 20

Karl Bovin. Landskab, Odsherred. u.å.

Kunstsalon
m. kunstinspektør Jesper S. Knudsen, Odsherred Kunstmuseum

Søndag 28. februar kl. 14

Kunstsalon inviterer under overskriften Naturen - den uudtømmelige kilde til en eftermiddag i selskab med kunstinspektør Jesper S. Knudsen, der fortæller om Odsherredsmalerne, Karl Bovin og kærligheden til landskabet som motiv.

I 1930'erne opsøger og bosætter en række kunstnere sig i det dramatiske landskab i det sydvestlige Odsherred. Kunstnerne genopdagede det naturalistiske og figurative maleri i en tid, hvor den klassiske modernisme på mange måder var blevet herskende.

Arrangementer inkluderer kaffe/te og kage

Pris: 100 kr. / 80 kr. for medlemmer

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk / tlf. 5783 2229

Karl Bovin foran sine instrumenter

Gylden tirsdag
Toner fra Odsherred og Bahrain

Tirsdag 1. marts kl. 14

Museumsdirektør Charlotte Sabroe vil denne tirsdag zoome ind på Karl Bovin, der var billedkunstner - men også musiker og en fandenivoldsk livskunstner. Hans næsten lidenskabelige kærlighed til naturen, musikken og arkæologien, har sat spor i malerierne – både motivisk og sanseligt gennem farvernes klang og penselstrøgenes rytme.

Pris: 80 kr. inkl. kaffe/te og kage / medlemmer 60 kr.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk / tlf. 5783 2229

Følg museet på: