Sorø Kunstmuseum

Torsdagsmenu
- og Victoria Teatret

Torsdag 31. marts kl. 17-20 / film kl. 19

Den sidste torsdag i hver måned holder museet åben til kl. 20 og caféen byder på en lækker sæsonbestemt middag allerede fra kl. 17.

Denne torsdag sørger Jacob Buus fra Comwell Kro at menuen er i påsken, kyllinger og de gule farvers tegn.
Kl. 19 vil museumsdirektør Charlotte Sabroe introducerer filmen om Peggy Guggenheim, som vises i Victoria Teatret. Dokumentarfilmen er baseret på Peggy Guggenheims selvbiografi og viser hendes stærke passion for kunst og hendes lige så stærke higen efter kærlighed og bekræftelse. Læs mere

Pris: Menu inkl. dessert 155 kr. / eksl. dessert 135 kr.

BEMÆRK: Biografbillet koster kr. 70 og købes i Viktoria Teatret

Spild af tid_2016

Litterær Salon
For børn - og i den grad også voksne!

Lørdag 2. april kl. 14

”Spild af tid” er en børnebog skrevet af de to unge forfattere Christoffer Lumholt Stahlschmidt og Laura Julie Brage. Vi lever i dag i et effektivitets-samfund, hvor alting handler om at bruge tiden så konstruktivt som muligt. Men hvad betyder det for os som individer, for vores sociale relationer og ikke mindst for vores børn?

Selvom ”Spild af tid” er en børnebog er den mindst lige så relevant for de voksne!

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk

Pris: inkl. kaffe/te/saft og kage 80 kr. / medl. 60 kr. / børn (5-15 år) 20 kr.
Ved køb af billet er der gratis adgang til museet

Asger Jorn_2016

Gylden tirsdag
"I begyndelsen var billedet"

Tirsdag 12. april kl. 14

Hvis man prioriterede billeder højere end ord, ville verden være et bedre sted, mente Asger Jorn. Museumsinspektør Helle Brøns fortæller denne tirsdag om Jorns teori, der fungerer som både kunsthistorie og samfundskritik.

Gylden tirsdage giver mulighed for at gå i dialog med museets kunstfaglige ansatte, som sætter fokus på et emne, et værk eller en udvalgt periode fra samlingen. Arrangementet er inkl. kaffe/te og kage.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk
Pris: voksne 80 kr. / medlemmer 60 kr.

Karl Bovin. Ali Bahrain

Tværfaglig Salon
Bahrain, Dilmun folket og historien om Gilgamesh

Søndag 17. april kl. 14

I forbindelse med museets særudstilling om Karl Bovin. Odsherreds Beduin har vi inviteret Cand. Mag. og psykoanalytiker Pia Skogemann til at fortælle om de eventyrlige historier, der er forbundet med myten om Gilgamesh og området Dilmun, der menes at have været inspiration til historien om Edens Have.

Billetter købes i museumsbutikken, og vi anbefaler ligesom ved alle øvrige arrangementer at forhåndsreservere på mail butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57832229

Billetter skal være afhentet senest en halv time før arrangementet.
Pris: inkl. kaffe/the og kage: 100 kr. / medlemmer 80 kr.

Længere åbningstid

Fra 1. april - 1. november er museet åbent tirs-søndag kl. 11-17 / torsdag kl. 11-18

Følg museet på

facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo