1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
Sorø Kunstmuseum

Sorø Kunstmuseum ønsker en glædelig jul og byder december velkommen med julehjerter, konkurrence, ekstra ikonforedrag og inspiration fra museumsbutikken

Troens billeder / Ikoner

Gylden tirsdag

13. december kl. 12-13.30

6. december kl. 14 (få ledige pladser)

På grund af stor efterspørgsel fortæller museumsdirektør Charlotte Sabroe to tirsdage før jul om museets samling af russiske ikoner. Tirsdag 13. december er der stadig mulighed for at komme i julestemning, og se nærmere på museets enestående ikonsamling, der gavmildt er doneret af Per Schrøder, Lorentz Jørgensen og Hermod Lannung. Læs mere

Pris

inkl. kaffe/te og kage: 80 kr. / medlemmer: 60 kr.

Forhåndsreservation

skal ske på butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57832229

 

Julehjerte konkurrence 2016

JULEHJERTE KONKURRENCE

Gode præmier til både store og små

4 weekender i julen

Sorø Kunstmuseum har i samarbejde med Sorø Handel & Service lavet en vaskeægte julehjerte konkurrence, hvor det gælder om at kreere et julehjerte - som enten er smukt, imponerende, rørende, sjovt, originalt, kreativt eller noget helt ottende. MEN fremfor alt skal det være hjemmelavet.

For at deltage i konkurrencen skal I hænge jeres julehjerter op på vores juletræ i cafeen, og hver søndag indtil juleaften trækker vi to vindere; en voksen og et barn. Vinderne kan bl.a. vinde gaver fra Bog og Idé, Juiceclub Sorø, Victoria Teateret, Acaia Blomster og mange andre steder.

De otte julehjertevindere bliver løbende offentliggjort i Sorø Avis sammen med et billede af det vindende julehjerte. Læs mere om konkurrence-reglerne her

 

Butik julegaver 2016

Julegaver, nissegaver og værtindegaver

Få inspiration i museumsbutikken

Kik forbi museumsbutikken og få inspiration til nogle af jules store og små gaveindkøb. Du kan nu få lækre tæpper fra Elvang, bolchepakker fra Bolcheriet, keramik fra Gerda Østergaard, Fulby og Betty Engholm, finurlige spil og legetøj til børn og barnlige sjæle. Derudover et stort udvalg af kunst- og arkitektbøger og mange andre skønne ting. Se mere eller kom forbi og kik.

Åben tirsdag - søndag 11-16 / torsdag 11-18

 

julegaver kreativ værksted cafe

Gaveindpakning

Alle weekender i julen kl. 12-15

Sorø Kunstmuseums kreative værksted er åbent alle weekender i julen og der er her mulighed for at pakke dine julegaver ind. Kik ind og få inspiration i vores værksted til sjove og kreative gaveindpakningsidèer.

Gamle plakater, aviser, tegneserier, kalendere og meget andet kan bruges som indpakningspapir. Bånd, knapper, kogler, legetøj og meget andet kan bruges som dekoration.

Sæt fantasien fri og lad indpakningen blive en gave i sig selv.

Gratis adgang.

Åbningstiden i julen

Tag en pause, brug kunstmuseet og få inspiration til samtaler over julebordet.
23. december, samt 27. - 30. december kl. 11-16 / 29. dec. til kl. 18

Følg museet på

Facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
(påkrævet)