Sorø Kunstmuseum

Kasper Villaume Trio, Jens Blendstrup og kreativ workshop for børn - der er mange gode grunde til at holde vinterferie på museet.

Vinterjazz med Kasper Villaume Trio

Søndag 19. februar kl. 15-17 / Frokost fra kl. 13

Pianisten, der vendte tilbage. Sorø Kunstmuseum er glade for at åbne dørene for en lun eftermiddag i selvskab med Kasper Villaume Trio. Denne gang med Kasper Villaume på flygel, Morten Ankarfeldt på bas og Karsten Bagge på tromme.
Der er mulighed for at nyde frokostmenu og museets udstillinger inden koncerten.

Pris for vinterjazz

kr. 135 / medl. 120

Caféen byder på jazz-sildetallerken & 1 fadøl fra Dagmar Bryggeriet fra kl. 13

Pris for jazz-sild + øl

kr. 155 / medl. 140, inkl. entré til museet

Bemærk at koncerten starter kl. 15, så kom gerne senest kl. 14.45 hvis du/I ikke skal spise.

Blendstrup_Jens_2017

Litterær Salon med Jens Blendstrup

Lørdag 18. februar kl. 14-15

Litterær salon er en vintervarm eftermiddag i selskab med den anmelderroste forfatter Jens Blendstrup. Denne gang læser Blendstrup op af sin komisk-erotiske, samfundskritiske nutidsroman "Slagterkoner og Bagerenker", som udkom i 2016. Romanen er en velskrevne, sjov og klog skildring af den arbejdsløse Jørgen, der bare bliver endnu gladere for sin kone, nu hvor han nu har fået tid til hende. Alt er dog langtfra som det skal være, når man har at gøre med skæve eksistenser som Jørgen.

110 kr. / 90 kr. for medlemmer. Prisen inkluderer kaffe og kage

vinterferie_2017

Kreativ vinterferie

Tirsdag 14. februar kl. 11-14

Hvordan lyder et vinterbillede?
Kom med museets formidlingsinspektør rundt i udstillingerne og lyt med, når frosten ramme guldaldersamlingen. Sammen vil vi lytter, larmer og tryller sne frem i de ellers så solfyldte landskaber. Efter inspirationsturen i udstillingerne kaster vi os over alverdens materialer i museets kreative værksted.

50 kr. pr. barn / 80 kr. pr. voksen (inkluderer entré til museet)

Åbent værksted

Har du/I ikke mulighed for at komme denne tirsdag er der mulighed for på egen hånd at benytte museets kreative værksted resten af vinterferien (15. - 17. februar i museets åbningstid).

Materialepris 25 kr. pr. barn (betales i caféen)

Theodor Philipsen vinterferie

Aktuelle særudstilling

I vinterferien behøver ingen skynde sig. Kom nyd museets særudstilling - langsomt.

Følg museet på

Facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo