Sorø Kunstmuseum

Torsdagsmenu, sommerjazz, KUNSTkammerater og masser af børneaktiviteter i sommerferien

Torsdagsmenu
/ Sommersol og grill

Torsdag 30. juni kl. 17-20

Vi ønsker glædelig sommer denne torsdag med kylling og koteletter på sommergrill og skønne salater fra Mette Maries køkken. Kunst er der selvfølgelig også rig lejlighed til at se, og her er der ny særudstilling EXTERIOR med kunstnergruppen A Kassen og nyopsatte værker fra museets samling.

Prisen på menuen er 125 kr. og der er også adgang til museet, der holder åbent helt til kl. 20. Som en ganske særlig sommerhilsen, er der denne aften også dessert: Hjemmelavet rødgrød med fløde kr. 25.

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf.: 5783 2229

Logo på kunstkammerater

Bliv KUNSTkammerat!

Er du lærer eller kender du en lærer, så læs her:

I samarbejde med Odsherreds Kunstmuseum og Museet for Samtidskunst i Roskilde åbner Sorø Kunstmuseum lige nu op for tilmeldinger til KUNSTkammerater.

Grundskolernes mellemtrin i regionens otte kommuner - Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Sorø - inviteres til at deltage i efterårets kunstnerworkshops med kunstner Astrid Randrup. Under temaet "Detalje og helhed" går hun sammen med eleverne på jagt i museernes samlinger efter små detaljer, som omdannes til nye materialer, nye udtryk, nye helheder.

Læs gode fakta om KUNSTkammerater

Sommerjazz juli 2016

Tenorsaxofonisten Jan Harbeck med kvartet

Fredag 29. juli kl. 15

Jan Harbeck er det bedste bud på en musiker, der kan overtage tronen som kongen af dansk swing i den store tradition fra Lester Young, Ben Webster og Coleman Hawkins. Så rosende omtaler jazzanmeldere den 41-årige tenorsaxofonist, der på Sorø Jazzfestival spiller med sin kvartet på Sorø Kunstmuseum.

Inden koncerten byder caféen på en frokost jazztallerken fra restaurant Støvlet Katrine med lidt sild, koldrøget laks med rygeostecreme, bisonpølse, ost og frugt samt en fadøl fra Dagmarbryggeriet.

Pris: Jazzbillet inkl. jazztallerken og øl:
235 kr. / medl. 200 kr. (spisning fra kl. 13.00)

Pris: Jazzbillet uden mad:
135 kr. / medl. 100 kr. (kom senest kl. 14.45)

Vi anbefaler at købe billetter i god tid, da jazzkoncerterne på museet er populære og dermed hurtigt bliver udsolgt.

Billetter bestilles på mail: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf. 5783 2229
Billetter betales senest torsdag d. 28. juli og kan afhentes i museumsbutikken helt frem til koncertdagen fredag d. 29. juli.

Martinis for børn_jazz 2016

Alt godt for børn

Sommeraktiviteter for børn på Sorø Kunstmuseum

Sorø Kunstmuseum byder denne sommer på en lang række arrangementer og aktiviteter for børn i alle aldre:

Et af landets allerbedste børnejazzbands Martini's for Børn spiller for de mindste i Kunstmuseets gård torsdag den 28. juli. Er du glad for farver og vil du lære matematik på en ny og farverig måde, så er er børneworkshoppen 26-27. juli en oplagt chance og endelig kan man komme hænge ud på museet 12. juli og male sten levende i børneværkstedet.

Læs meget mere om de forskellige sommeraktiviteter og tilmelding på museets hjemmeside

Følg museet på

facebook logo Instagram logo Tripadvisor logo