Weekend på Sorø Kunstmuseum

Næste weekend fejrer vi halloween for de mindre, og Lone Hørslev gæster museet med sin nye novellesamling.
Weekend på Sorø Kunstmuseum

Lone Hørslev, foto Thomas A.

LITTERÆR SALON LONE HØRSLEV

Søndag d. 29. oktober kl. 14-15

Vi er utroligt glade for endnu engang, at kunne byde forfatterinde Lone Hørslev velkommen på museet. Hørslev vil denne gang læse op af sin anmelderroste novelle samling En ordentlig mundfuld.

En ordentlig mundfuld er "20 noveller fra dér hvor livet bliver lidt for meget. Eller lidt for lidt. Det er den mulige fortælling, når man åbner døren, og det er HAM! der står derude. Det er skilsmissen, der har sat sig som rande under øjnene. Og det er en berusende, frisættende afklædthed i en sommerhushave en skrigende grøn forårsdag, fornemmelsen af at alting pludselig er let, indlysende og overkommeligt. At fremtiden bare kan komme an, og måske gør det."

Pris 110 kr. / mdl, 90 kr. inkluderer kaffe og kage

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

Halloween

HALLOWEEN

Fredag d. 27. oktober kl. 17-21

Kig ind i vores gård, hvis du tør.... og skær dit eget græskarhoved.

Sammen med dygtige, erfarne og mere venlige væsener udhules og skæres kreative, flotte, uhyggelige og sjove græskarhoveder.

I museumscafeén er der på menukortet både græskarsuppe, rødbedesuppe og varm kakao med flødeskum.

Det hele sker fra kl. 17-21

Pris: 30 kr. pr. græskar

Kig blot forbi, tilmelding er ikke nødvendig