1,5 tons kalk køres til museet

"Gennembrud i kalkbrud" (og heldigvis kun lidt hold i ryggen)
1,5 tons kalk køres til museet

Foto: Lars Bech. Lilibeth, Lars og Peter i Faxe kalkbrud.

Så er der kun en uge til fernisering.

Værkerne er næsten allesammen ankommet. Særudstillingslokalet står smukt færdigmalet og her summer af liv og leben, hamren og banken.

En af de kunstnere der besøger os en del for tiden er Lilibeth Cuenca Rasmussen. Vi er så heldige, at Lilibeth opfører sin performance: "Gaia #1, Denmark" på ferniseringsdagen. Foruden at lade sin far og datter være en del af sin performance, hører der også en hel del andre interessante rekvisitter til: Tomme syltetøjsglas, kaffegrums, duft, blod, blomster, mælk, honning, og ja selvfølgelig 1,5 TONS kalksten !

Faxe Kalkbrud var friske (og tak for det) - Og ligeså var museets  teknikere: Lars og Peter og Lilibeth selv. Afsted det gik med flyttekasserne og lastbilen og så blev der ellers samlet kalk.

Helt så store muskler skal vi andre ikke bruge, og heller ikke helt så ondt i ryggen får vi i publikumsafdelingen - vi nøjes med at samle en sækfuld kaffegrums til frysetørring.  Så jo, - Jeg tror nok vi glæder os til en spektakulær performance og særudstilling.

Annelise Birkholm

Tilføj kommentar

You can add a comment by filling out the form below. Plain text formatting.

- en blog om arbejdet på museet

Skrevet af Annelise (publikumschef), Tanya (inspektør for undervisning) og Birgitte (kunstfaglig inspektør)