1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar
Ledige stillinger

Museumstekniker - 20 timer ugentligt.

Vi søger en teknisk medarbejder med solid erfaring til en deltidsstilling (20 timer/ugentlig). Stillingen referere til administrationschefen, der har ansvaret for Bygninger og drift.

Som tekniker skal du assistere ved udstillingsopbygning og nedtagning, ophængning og håndtering af kunst, maling af vægge, samt diverse håndværksmæssige opgaver. Desuden vil der forekomme opgaver i forbindelse med samlingens forvaltning.

Endvidere er der en række viceværtfunktioner samt opgaver indenfor bygningsvedligehold, tilsyn med sikkerhed, samt generelt tilsyn med udendørs og indendørs arealer.

Museumsteknikerens opgave er også at stå for klargøring af huset i forbindelse med åbninger, events og arrangementer. Forefaldende opgaver kan løbende forekomme.

- Du har en håndværkerbaggrund, muligvis tømrer. I hvert fald et dokumenteret håndelag eller erfaring fra lignende stillinger. Alternativt håndelag i kombination med en sikkerhedsmæssig baggrund.
- Du er ferm til at løse praktiske opgaver
- Du har flair for teknik /AV-udstyr og kendskab til IT på brugerniveau
- Du trives med alsidige opgaver, i en afvekslende hverdag.
- Det er en forudsætning at du har kørekort.

Bopæl i nærområdet er at foretrække, da der kan forekomme rådighedsvagter.

Løn efter aftale. Stillingen ønskes besat 1. maj evt. start lidt før.

Kort ansøgning  m/CV skal sendes pr. mail til Adm.chef  Annelise Birkholm - mail: ta@sorokunstmuseum.dk senest 27. marts 2017, samtaler holdes umiddelbart herefter.

Åbningstider

Tirs-søndag 
Kl. 11 - 16

Torsdag
kl. 11-18

Mandag lukket

Frivillige til caféen

Luk

Frivillige til caféen

Efter fire år med en dedikeret og næsten fast gruppe af frivillige, som dagligt hjælper til i caféen, er det blevet tid til at åbne dørene for flere nye ansigter. Både kvinder og mænd, unge som ældre.

De frivillige står for betjening af museets café, hvor der er både stille og travle dage. Vi forventer at du har flair for at arbejde i en café, har et godt humør, er serviceminded og ansvarsbevidst.

Vi tilbyder til gengæld, at du bliver en værdsat del af museets medarbejderstab, og får del i en række personalegoder bl.a. introduktion og kataloger til særudstillinger og en årlig sommerudflugt.

Er du interesseret i at blive frivillig hos os, så send os et par ord om dig selv til sfo(a)sorokunstmuseum.dk

Uopfordret ansøgning

Luk

Uopfordret ansøgning

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi kikke alle henvendelser igennem og gemmer de relevante.

Vi har dog yderst sjældent ledige stillinger, hvis der ikke er et jobopslag.